Ново

Како тече дигитализацијата на селата во Македонија!?

Во најновата епизода на Фчерашни новости, Менде Гибнатиот излезе на терен за да дознае како тече дигитализацијата на македонските села и како селаните реагираат на истата.

Ланчо посети еден отворен ракометарски терен за да поразговара со пиарот на Владата и да дознае низ што се поминаа ракометарите и кој е најкрив што влегоа во фајнл фор.

За крај, анализиравме како помина посетата на папата Франциско во Македонија и кои се придобивките од таа посета и зошто.

Недела 19:30 часот на канал 5 телевизија. Бидете таму.