Ново

Каков токмак

Момаков сака да се направи фраер со својот iPhone и зема отвара шишиња пиво. Првиот пат му успеа, ама вториот...

Што направи бе дечко!?

На шала на смеа, го нокаутира за 20 секунди. Рејмонд Дениелс првин со нога го бутна противникот Белатор Бирмингем и ферски го остави да стане, за да му зададе нокаут удар со вртење. Не е овој дечко да си играш мајтап со него.

Лане Гутовиќ: Политичарите нè убија духовно

На овие простори нема кој не го знае Среќко Шојиќ, ликот во кој пронаоѓаме толку многу личности од нашето секојдневие. Српскиот актер Милан Лане Гутовиќ имал илјадници улоги во петдецениската кариера, но ниеден нема да живее толку колку Шојиќ. Зошто е тоа така?

Погледнете го одличното гостување на Гутовиќ во „Еден на Еден“, каде актерот на оваа и на многу други теми разговараше со Жарко Димитриоски

Специјалот со Лане Гутовиќ е достапен и на „Јутјуб“:

Во недела, во новото издание на „Еден на Еден“, гостуваат легендидте на спортското новинарство во Македонија, коментаторите Атанас Костовски и Зоран Михајлов.