Како пратениците ја користат теретаната во Собранието!?

Фчерашни новости ексклузивно влегоа во теретаната на Собранието за да видат како се искористени нејзините капацитети од страна на пратениците.

Од нерешиви мистерии, Фчерашни откриваат зошто реизот на исламската верска заедница ги нарече Македонците дивјаци.

Епизодата не би била тоа што е ако првата берберска ножица во градот, Путец, не даде свој осврт на случувањата од неделата.

Недела 19:30 часот, на Канал 5 телевизија. Бидете таму.