Русинката што личи на барбика (22 фотки)

Татјана Тузова од Русија има 32 години и се претвори во „жива барбика“. До сега е мажена 5 пати и потрошила 140.000 евра на своите омилени кукли.  Во својата колекција до сега има 1520 кукли. Она мисли дека не е опседната а своето презиме сака да го промени во „Барби“. Инаку тврди дека имала само една пластична операција: