Ново

Како во Грција беше дочекан договорот од Преспа

Договорот од Преспа, според кој мораше Република Македонија да се преименува во Република Северна Македонија, секој го доживува на најразличен начин, за некого е позитивна работа, за некого не. Но еве како во Грција беше дочекан преспанскиот договор.