Ново

Џамбо открива како ја запозна сопругата: Асена не дозволува обожавателки да ме бакнуваат

Најпознатиот дувачки оркестар во Македонија го крена на нозе студиото на „Еден на Еден“. Маестралните Агушеви со публиката ги споделија наинтересните случки од нивните патувања и настапи по светот.

Маестро Џамбо Агушев, пак, зборуваше и тоа како на три години првпат фатил труба, за сопругата Асена и синот Мерт, за најголемиот бакшиш кој го собрале...

Доколку ја пропуштивте, ова е е епизода кој треба да се погледне, сега достапна и на „Јутјуб“: