Ново

Александар Вучиќ е добар кошаркар

Претседателот на Република Србија уште еднаш докажа дека е спортски тип и го бива за било каков спорт. Овојпат тој своите способности ги покажа во кошарката. Не може туку така да му дадеш ти кош на Вучиќ, без разлика дали имаш 10 години или повеќе.