Татко му го искршил плејстејшенот на синот заради лоши оцени

Таткото решил да го казни синот заради лошите оценки и дека упорно гледал јутјуб наместо да се спрема за во школо со тоа што му го искрши плејстејшенот. Но, неговата реакција наиде на негодување на интернет. Дали и вие вака би се справиле со лошите оцени на детето?