Ново

Нема да ви се верува колкав бакшиш заработиле Оркестар Агушеви

Триста денови од годината Оркестар Агушеви се на свирка или некаде низ светот. Тоа е само еден од многуте докази за колку врвен музички амбасадор има Македонија.

Затоа во недела во новата „Еден на Еден“ епизода ќе го гледаме маестро Џамбо Агушев и неговиот оркестар! За авантурите на патувањата, за тоа како ги прифаќаат низ светот, за настапот со Луис Фонси и Мишел Тело,
но и многу многу други анегдоти, погледнете дел од она што ќе го гледаме во „Еден на Еден“:

Не ја пропуштајте „Еден на Еден“ во недела од 18:30 на „Канал 5“

Како комитите од ново време се справија со турскиот аскер?

Секое време си носи и нови начини на справување со потенцијален напад од стран фактор. Фчерашни новости ексклузивно за своите гледачи истражи како денес комитите би се справиле со турскиот аскер.


Познатата репортерка Јелисалфета, од друга страна, истражува дали има живот после смртта и што со тоа.
Не би биле Фчерашни доколку не направиме и осврт на тоа како помина спектакуларната посета на грчкиот премиер Алексис Ципрас.

Недела 19:30 часот по ново време. Канал 5 телевизија. Бидете таму.