Ново

Како комитите од ново време се справија со турскиот аскер?

Секое време си носи и нови начини на справување со потенцијален напад од стран фактор. Фчерашни новости ексклузивно за своите гледачи истражи како денес комитите би се справиле со турскиот аскер.


Познатата репортерка Јелисалфета, од друга страна, истражува дали има живот после смртта и што со тоа.
Не би биле Фчерашни доколку не направиме и осврт на тоа како помина спектакуларната посета на грчкиот премиер Алексис Ципрас.

Недела 19:30 часот по ново време. Канал 5 телевизија. Бидете таму.