Ново

Подмладокот на Галатасарај демонстрира што е ферплеј

Фудбалерите понекогаш во борбата за победа забораваат што е тоа ферплеј. За среќа тука се младите да ги потсетат. Судијката досудува пенал за подмладокот на Галатасарај иако реално нема контакт за да досуди воопшто било што. Среќа на играчот побитно му е ферплеј отколку победата.