Зошто никој не го средува јавното здравство!?

Фчерашни Новости“ излегоа на терен и решија да се бават со тоа што ги мачи граѓаните во последните 27 години, зошто никој не го средува јавното здравство.

Од други побитни вести издвојуваме:

- Зошто Петре Шилегов не победи на „Тур де Франс“?
- Вице-премиерот Хазби Лика за првпат одговара на новинарски прашања
- Чиј концерт ја одбележа последната деценија?

Додека се подготвува следната епизода, ѕирнете ги фчерашни на фејсбукинстаграм или пак на fn.mk