Ново

Еден на Еден: Саша Ковачевиќ за неговата улога како татко

Саша Ковачевиќ беше гостинот во вчерашната „Еден на Еден“. Српскиот ејач, кој секогаш е одлично пречекан од македонската публика, во неделната епизода зборуваше за својот нов бизнис - ресторанот „Ритуал“
во Белград, музичката кариера, но и приватниот живот.

Ковачевиќ дури и доби подарок слика за неговиот ресторан од обожавателките кои со часови го чекаа во студиото на Жарко Димитриоски.

За оние коишто ја пропуштија, епизодата веќе е на „Јутјуб“ каналалот на „Еден на Еден“: