Ново

Како ечеше името на нашиот најдобар фудбалер во Џенова

Името на нашиот најдобар фудбалер, Горан Пандев, е надалеку познато како во Италија така и во светот. Но кога ќе слушнеш како одекнува на стадионот на Џенова, не може, а да не се наежиш. Вива гранде Пандев.