Ново

Шифрата на Хашим Тачи

Во прилог на српска телевизија српски твитерџија успева да му ја открие шифрата на претседателот на Косово, Хашим Тачи. Кога ќе видиш ич не е тешка, 123456 и ентер.

 

Кој е кривецот?

Кучињата се преслатки кога ќе направат беља и знаат дека ќе ги караш, па пробуваат да се извадат на сентименталност. Како златниов ретривер на пример.