Ново

Како да направиш кредитна картичка од својот нокт?

Кога станува збор за нокти, жените може да издвојат цело богатство за тие да им изгледаат совршено. Во Русија хит се нокти со кредитна картичка кои се користат за електронско плаќање. Само како ќе извадиш пари од банкомат со ноктот, да ми е да знам.