Ново

Полицајката по која полудеа твитерџиите

На социјалната мрежа твитер на големо и со воодушевување се збори за полицајката од која е објавена слика на каналот на МВР на инстаграм. Некои одат до таму што на шега велат дека би направиле криминал само ако знаат дека таа ќе ги апси. 

Ако ова е обид на МВР да ја подигне довербата кај народот, изгледа е на прав пат.