Професор по музичко кој стварно си ја сака професијата

Професор по музичко од Вараждин се облекол како Фреди Меркјури и заедно со учениците од својот клас ја изведува Бохемиска рапсодија. Камо сите професори да си ја сакаа професијата до овој степен.