Што добија за празникот на жената работничките од една позната фабрика?

8 март е најбитниот ден на жените од целиот свет, но што добија работничките од една позната фабрика кај нас по повод тој ден? Воедно, во новата епизода на „Фчерашни новости“ дознаваме и за успешната приказна на едно јавно македонско претпријатие и кои се неговите нови предизвици? Омилениот бербер Путец е повторно со нас со нови инсајдерски информации и теории на заговор.