Ново

Фчерашни откриваат што е потребно за успешен брак

Кој бил во брак знае дека бракот не е само потпис во матично или стан под кирија. Бракот си има подеми и падови, а Фчерашни Новости во новата епизода откриваат што е потребно за да се задржи бракот и покрај сите турбуленции.

Од другите вести издвојуваме:

- Најден човек кој осетил што значи плата од 26,000 денари
- Зошто не се задоволни затворениците кога се апсат пратеници
- Свекрвите излегоа на протест и бараат правда


Додека ја чекаме новата епизода, Фчерашни може да ги пратите и на фејсбукинстаграм или fn.mk