Ново

Фчерашни Новости откриваат што е потребно за добар имунитет

Додека едни се справуваат со предизвиците што ги носи зимата со традиционални лекови, а други се консултираат со својот матичен лекар, Фчерашни Новости ќе ви открие што прават граѓаните за да го зачуваат имунитетот оваа зима.
Љубовта е една од најбитните елементи за добар имунитет, па затоа во рубриката „Скршени срца“ откриваме дали партнерите ќе ги надминат недоразбирањата.
За крај, првата берберска рака ја решава мистеријата што се случува со трговијата со органи во земјата.

Канал 5 телевизија. Недела, 19:30 часот. Бидете таму.

А до недела дојдете и на фејсбук, инстаграм или fn.mk