Кралот на валцерот Андре Риу прозборе на македонски и ја исполни „Македонско девојче“

Неприкосновениот крал на валцерот Андре Риу доаѓа во Скопје со својот оркестар „Јохан Штраус“ кој брои 60 членови. Со цел да го најави концертот кој ќе се одржи на 6 јуни 2019, Андре прозборе на македонски јазик и ја исполни песната „Македонско девојче“. Уште не дојден, а веќе знае македонски, ма браво.

Како се забавуваат Русите во сообраќајот

Дека Русите се луди, тоа е одамна познато, ама дека ќе направат вакво нешто во сообраќајот никој никогаш не очекувал. Две типки играат на шипка додека се возат во комбе. И оди сконцентрирај се на возењето.