Тамара во Еден на Еден: Една столица да ставиш на сцена е 2.000 евра

За досегашното искуство со Евровизија, но и што сака да смени оваа година. Тамара Тодевска во „Еден на Еден“ откри дека сака да има светски настап и да им покаже на другите дека и „Македонците знаат
како треба“.

Пејачката кај Жаре зборуваше за нејзините две деца, Хана и Дарен, за сопругот Мачка и како тие ја промениле.

Екипата на „Еден на Еден“ имаше подготвено и изненадување за неа - куклена претстава за Хана, но и видеопорака од нејзината пријателка Катарина Ивановска, која ѝ соопшти дека цело друштво ќе ја бодри во
Тел Авив.

Доколку ја пропуштивте на телевизија, Еден на Еден епизодата со Тамара е достапна и на „Јутјуб“:

За што ќе се употреби извадената ограда од Владата?

Фчерашни Новости“ се обидоа да дојдат до одговор на прашањето кое најверојатно највеќе го интересира народот на Република Македонија, за што ќе се искористи извадената ограда од Владата?

Од другите помалку или повеќе нерешиви мистерии во државата, во најновата епизода на „Фчерашни Новости“ ќе дознаете и:

- За што се протестираше на најмасовниот студентски протест?

- Како помина последното фрлање на експлозивни направи?

- Јавување на Ланчо директно од иднината

Фчерашни Новости“ веќе се на терен, а до новата епизода следете ги на „Фејсбук“, „Инстаграм“ како и на fn.mk