Ново

За што ќе се употреби извадената ограда од Владата?

Фчерашни Новости“ се обидоа да дојдат до одговор на прашањето кое најверојатно највеќе го интересира народот на Република Македонија, за што ќе се искористи извадената ограда од Владата?

Од другите помалку или повеќе нерешиви мистерии во државата, во најновата епизода на „Фчерашни Новости“ ќе дознаете и:

- За што се протестираше на најмасовниот студентски протест?

- Како помина последното фрлање на експлозивни направи?

- Јавување на Ланчо директно од иднината

Фчерашни Новости“ веќе се на терен, а до новата епизода следете ги на „Фејсбук“, „Инстаграм“ како и на fn.mk

Им викнале полиција затоа што децата се лизгале на улица

Во Америка некои безосетни соседи кои очигледно немале детство им викнале полиција на дечиња кои се лизгале на улица. Полицајците за среќа биле ок и го решиле проблемот со компромис.