Багерист срушил рецепција на хотел затоа што не му платиле

Багерист се налутил зошто сопственикот на „Travelodge“ не му платил за градежничките работи, па решил да ја бара правдата на свој начин и му улетал во рецепција со се багер. Ова може ќе го научи другпат да си ги плаќа долговите.