Ново

Фчерашни Новости дознава дали се зголемија странските инвестиции по промената на името

Во најновата епизода на Фчерашни Новости можевте да погледнете дали се зголемија странските инвестиции по промената на името. Кој го фати крсто и што освои со него. Како е да се биде Северџан во нашата држава. Се тоа и многу други скечеви. Уживајте во новата епизода на Фчерашни Новости.

Пензионер кој се срами од другите пензионери

Пензионеров објасни зошто се срами од другите пензионери кои нонстоп се жалат дека нешто ги боли и се постојано на лекар. Реален човек, нема што.