Гимнастичарката која го освои светот

Кејтлин Охаши е американска гимнастичарка која го освои светот со својот настап на првенството во ритмичка гимнастика. Кејтлин успеа да освои оценка 10,0 од судиите. Погледнете го настапот кој ако имаше поголема оценка од 10 сигурно ќе ја добиеше.