Ново

Гимнастичарката која го освои светот

Кејтлин Охаши е американска гимнастичарка која го освои светот со својот настап на првенството во ритмичка гимнастика. Кејтлин успеа да освои оценка 10,0 од судиите. Погледнете го настапот кој ако имаше поголема оценка од 10 сигурно ќе ја добиеше.

Подуен како тревник

Поради обилни врнежи на дожд, водата се насобрала под тревникот на стопанот и личи како Македонец кога ќе се дупне од јадење и пиење на слава. Лекот е да се буцне меурот. За тревникот збориме, за Македонецот којзнае дали има лек.