Вака мраз не се бутка

Кога зградите ќе фатат голем мраз, опасно по живот е да се остави така да виси. Градските власти решиле да ги отстранат за да не настане несреќен случај и некој случаен минувач да настрада. Е арно, ама вака не се бутка мраз.