Како се преминува пешачки премин во Тетово кога има снег

Граѓаните на Тетово апелираат дека улиците не се ичистени од снег и додека чекаат властите да реагираат, едно детенце си нашло начин како безбедно да ја помине улицата. Дете ако не се снајде, кој.

Зошто во конференциската сала не се оставаат секс играчки?

Колегите на Керен сакале да се пошегуваат со неа и закачиле дилдо во салата каде што требала да држи конференција. Останатото може да го видите во видеото.