Што кажа Морган Фримен за 2018 година?

Познатиот холивудски актер, Морган Фримен, чиј глас често го позајмува и за документарци, реши да ја ревидира 2018 година и што се се има случено во неа. Не е баш најсјајно, али ете барем со убав глас ги слушаш глупостите што ги правеле луѓето.