Ново

Македонија и светот во поддршка на Марјан Стојановски: Томе ќе биде најден!

Средно познатиот поп пејач од Македонија, Марјан Стојановски со голем проблем се обрати до Фчерашни Новости. Имено, неговиот долгогодишен пријател Томе го нема. Погледнете за што станува збор.

Освен потрагата по папагалот на Маријан, во најновата епизода на Фчерашни Новости ќе може да погледнете зошто граѓаните се во паника. Ланчо на терен истражува како се протестира во последно време кај нас.