Ново

Исчезнат папагалот на Марјан Стојановски

Како да беа малку сите црнила што не спопадија во периодов. Амнестии, загадувања, економски шокови, па сега една најголема и најтраорна ситуација ја погоди Македонија. Шок и неверица во семејството Стојановски. Познатиот Македонски поп артист, Марјан Стојановски во солзи, заради трагичното исчезнување на неговиот папагал, Томе. Погледнете го најновото видео од Фчерашни новости