Ново

Македонија потресена од тоа што му се случи на Марјан Стојановски

Македонија е потресена од тоа што му се случи на ултра популарниот пејач! За оваа трагедија во новата епизода на „Фчерашни новости“ зборуваат многу познати личности!

Покрај овој ексклузивитет со Марјан Стојановски, во останатиот дел од овие вести очекувајте и одговори на прашањата:

- Како помина еден протест?

- Кога ќе биде готова пругата Македонија-Бугарија?

Фчерашни новости“ во недела 19:30 на Канал 5 и во живо на „Фејсбук“.

Жаре ја сретна новата газдарица на пансионот - екипата на „Преспав“ во „Еден на Еден“

Горан, Дритон и Адриан или како што повеќето во Македонија ги знаат - Талат, Наим и Инспекторот од серијата „Преспав“, оваа недела во „Еден на Еден“. Жаре, пак, имаше чест и да ја запознае новата газдарица на пансионот - Преслава.

Кога е оваа екипа во прашање, веќе ви е јасно дека ќе има многу смеење!

Покрај ова, не пропуштајте да ја слушнете и новата новогодишна песна на Оливер Спасовски (да, тој Оливер Спасовски). Гледајте „Еден на Еден“ во недела од 18:30 на Канал 5 телевизија.