Тетоважа ала Анџелина Џоли

Дечково е голем фан на Анџелина Џоли во нејзината улога на Лара Крофт во филмот „Тумб Рејдер“ и по тој повод сакал да си направи тетоважа. Тетоважата нема да ја коментираме.