Ново

Христијан Мицковски го испогреши говорот во Велес

Христијан Мицковски, лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ, на својот настап во Велес направи неочекуван гаф и го испогреши говорот пред присутните. Дали причината беше студеното време или едноставно го понесоа чуствата пред граѓаните па го фати трема, останува да нагаѓаме.

Злите јазици по социјалните мрежи велат дека говорот наликувал на познатиот говор на „Пато е масовно на цело село“, но ние не го делиме мислењето со нив.

Дали случувањата од 27 април беа лага или реалност!?

Фчерашни Новости разговараа со една истоштена мајка и како таа се снаоѓа со своите чеда. На терен, Фчерашни ви пренесува уште еден ден со хероите од „Брза помош“. Фчерашни дознава дали случувањата од 27 април беа лага или реалност.