Ново

Зошто не се оди на арапска свадба?

Има причина зошто не се оди на арапска свадба, особено не без панцир. Младожењата реши да прослави на арапски начин со „свирење“ на калашњиков. Малце фалеше свадбата да се претвори во нешто друго.