Јапонци го играат правото оро и ја пејат „Македонско девојче“

Јапонците изгледа се ептен вљубени во македонскиот фолклор, па научиле да го играат правото оро и да ја пејат „Македонско девојче“ на македонски јазик. Изгледа стварно нема поубаво девојче од Македонче.