Каква петарда од човек

Ако некогаш сте се прашувале што ќе се случи ако ставиш петарда во фрижидер и тоа во длабоко замрзнување, сега не мора веќе да се прашувате. Сме ве спасиле од купување на нов фрижидер.

Ова видео стварно боли - смачкани 1,2 милиони долари

Претседателот на Филипини заедно со бирото за царинска управа смачкаа 1,2 милиони долари вредни автомобили. Автомобилите биле криумчарени и претседателот сакаше да даде пример дека е веќе време да се престане со ваквите дела во земјата. Ако ви е тешко да го гледате ова, ќе ве разбереме.