Што „смрди“ во Собраниската комисија

Во Собраниската комисија нешто смрди! „Фчерашни новости“ откриваат што точно се случуваше на јавната расправа за загадувањето:

Во останатиот дел од 13 епизода на пародичните вести, последни дознајте и:

- Нова песна од екипата на Фчерашни - „Отецот во мене

- Возбудливи вести од науката: Нова иновација во Велешта

- Ексклузивно: Кој зеде повеќе, а кој помалку по поделбата на Буџетот

- Нерешени мистерии во Владата!                              

Фчерашни новости“ се враќаат со нова епизода и во недела. Не ги пропуштајте во недела од 19:30 на Канал 5 и во живо на „Фејсбук“, а дотогаш следете ги новите содржини на fn.mk.