Ново

Фчерашни Новости открива кој добива повеќе, а кој помалку со поделбата на буџетот

Фчерашни Новости во најновата епизода дознаваат кој добива повеќе, а кој помалку со поделбата на буџетот. Ексклузивно, промоција на новиот градежен проект на МПЦ. Фчерашни на гости кај иноватор од Велешта, дознајте што пронашол тој. Тука е и новата епизода на „Макбастерс“.