Џаро во Еден на Еден открива како го намести натпреварот Македонија-Ирска

Подгответе се за вечер исполнета со легендарни призказни - единствениот Велибор Џаровски - Џаро во недела гостува во Еден на Еден

За времето кога за малку ќе го фатеа како мести натпревари, за илјадниците концерти кои ги организирал, дружбите со Чола...Ова е само мал дел од она што нѐ чека во недела од 18:30 часот на Канал 5. 

Велибор Џаровски - Џаро за првпат во Еден на Еден.