И Фчерашни Новости успеаја да стигнат до Унгарија без пасош

После вчудоневидувачкото пристигнување на поранешниот премиер на Република Македонија, Никола Груевски, во Унгарија без пасош и Фчерашни Новости успеаја да го направат истото. На унгарските сајтови на големо се пишува за скечот „The begining of a beautiful friendship“, кој го обработува пријателството меѓу Никола Груевски и унгарскиот премиер Виктор Орбан.

*Превод од унгарски: Видео пародија од пријателството на Орбан и Груевски

*Превод од унгарски: Сите во Македонија се смеат

*Извор: azonnali.hu hvg.hu