И судиите се луѓе

Судиите се обично најплуканиот учесник во еден фудбалски натпревар. Особено ако твојот тим губи. На натпреварот помеѓу Германија и Холандија, кој заврши со нерешен резултат, судијата не издржа и се расплака по свирежот за крај на натпреварот. Причината за тоа е дека поминувал низ тежок фамилијарен период во кој починала мајка му. Вирџин ван Дијк од Холандија проба да му даде утеха за да издржи во овие тешки моменти.