Додека сите се прашуваат каде е, Фчерашни Новости направи интервју со него

Фчерашни Новости во најновата епизода направи ексклузивно интервју со двојникот на Никола Груевски во Будимпешта. Погледнете во каква акција овојпат се впуштија Алфа и Буби. Дознајте кој на кого ја префрла вината за бегството на Никола Груевски. Сето тоа и многу други прилози во најновата епизода на Фчерашни Новости.