Ново

Додека сите се прашуваат каде е, Фчерашни Новости направи интервју со него

Фчерашни Новости во најновата епизода направи ексклузивно интервју со двојникот на Никола Груевски во Будимпешта. Погледнете во каква акција овојпат се впуштија Алфа и Буби. Дознајте кој на кого ја префрла вината за бегството на Никола Груевски. Сето тоа и многу други прилози во најновата епизода на Фчерашни Новости.

Фчерашни Новости со ексклузивно интервју со Никола Груевски во Унгарија

Ексклузивно интервју со Никола Груевски во Унгарија на „Фчерашни новости“! Екипата и оваа недела е на терен, а покрај оваа ексклузива, во останатите вести ви носат:

-          Фчерашни на одбојкарски натпревар: Како помина подавањето на вината?

-          Фчерашни истражува: Како поминува откупот на јаболката?

-          Нова епизода на МАКБАСТЕРС

Не ја пропуштајте и оваа епизода на „Фчерашни новости“ во недела 19:30 часот на Канал 5 или на Фејсбук.

Како полесно се поминува граница, со кола или со трактор?

После бегството на поранешниот премиер на Република Македонија, Никола Груевски, се поставува прашањето како полесно се поминува граница, со кола или нелегално со трактор. Одговорот проследете го во видеото.