Ново

Како полесно се поминува граница, со кола или со трактор?

После бегството на поранешниот премиер на Република Македонија, Никола Груевски, се поставува прашањето како полесно се поминува граница, со кола или нелегално со трактор. Одговорот проследете го во видеото.

Бејби во Еден на Еден: Вистина е, имам момче, блескам!

Во новата епизода од Сезона 10 на Еден на Еден ќе ја гледаме Весна Петрушевска. Бејби во студиото на Жаре дојде во придружба на нејзиниот Буби. За новото момче, за автомобилот во Вардар, за театарот и школата за глумци – теми не недостасуваа, а богами ни добро смеење. 

Шоу какво само Бејби знае да направи – не го попуштајте оваа недела од 18:30 на Канал 5.