Ново

Да гласаме за единствениот македонски претставник на FilmConvert Competition – филмот „Dogs of War“

FilmConvert Competition  e натпревар кој се одржува 6та година по ред. Има околу 713 учесници од целиот свет, а ‘DOGS OF WAR’ е единствениот македонски учесник. Моментално се на второто место. Со цел да им помогнеме на екипата да се искачи на првото може да гласате на линкот:

http://bit.ly/voenikucinja2

За да гласате притиснете "Authenticate to Vote" , а потоа "Vote for this film". 
Одбројувачот ќе го покаже вашиот глас веднаш.