Фчерашни Новости дознава какви се маките на државата по зголемувањето на даноците

Фчерашни Новости дознаваат какви се маките на државата по зголемувањето на даноците. Фчерашни преку дебата дознава кои се ставовите на водечките партии околу актуелните теми. Погледнете како се подговтуваат граѓаните за загадувањето. Сето ова и многу други теми во најновата епизода на „Фчерашни Новости“.

Тарик запеа на македонски во Еден на Еден

За неговата неколкудецениска работа како актер, „Милионер“, квизовите, новата серија и уште многу теми и муабети. За оние што ја пропуштија - новата епизода на Еден на Еден со Тарик Филиповиќ веќе е достапна на „Јутјуб“: 

Во недела, не чека нова епизода на „Еден на Еден“. Не ја пропуштајте сезона 10 секоја недела од 18:30 на Канал 5.