Ново

Тарик запеа на македонски во Еден на Еден

За неговата неколкудецениска работа како актер, „Милионер“, квизовите, новата серија и уште многу теми и муабети. За оние што ја пропуштија - новата епизода на Еден на Еден со Тарик Филиповиќ веќе е достапна на „Јутјуб“: 

Во недела, не чека нова епизода на „Еден на Еден“. Не ја пропуштајте сезона 10 секоја недела од 18:30 на Канал 5.